Qui som

Som una Mutualitat de previsió social sense ànim de lucre, amb més de 150 anys d’experiència a Catalunya, i que reverteix tots els seus beneficis en la millora dels serveis que oferim als nostres mutualistes.

Treballem cada dia per oferir el millor de nosaltres, amb una assegurança d’enterrament de qualitat a un preu accessible per a tothom. Les empreses amb les que tenim contractats els serveis, garanteixen una total i acurada gestió de la solemnitat del moment i una assistència de màxima qualitat.

Mutualitat de previsió social sense ànim de lucre
Assegurança d'enterrament de qualitat i a bon preu

La nostra història

La Germandat de Sant Sebastià de Previsió Social MPS, de Cervelló, és una entitat de caràcter social, fundada a mitjan segle XIX com a conseqüència d’unes epidèmies que assolaren bona part de la població catalana.

Les greus dificultats econòmiques que hagueren de patir la pagesia, en caure malalts, feren concebre la idea de crear un fons comú per a resoldre, en part la manca d’un jornal, puix que, en la majoria de llars, solament hi entrava el diner de llur treball.

Conseqüentment, calia protegir la família dels estralls d’una llarga malaltia. No en va el segell de l’entitat de l’any 1875 s’hi pot llegir Gran Socorro, tot i que el seu títol fundacional del 1861 era el de Montepio de Sant Sebastià, alguna vegada s’esmentava Germandat del Gran Socorro de Sant Sebastià, definitivament a partir del 1890, en què es renovaren els estatuts Socials, passà a anomenar-se Montepio Germandat de Sant Sebastià, encara que popularment a l’Entitat sempre se l’ha anomenat per la Germandat. Al llarg de més de cent quaranta anys, doncs, l’entitat ha anat funcionant fins el dia d’avui amb plena normalitat sempre sota l’esperit fundacional, és a dir, l’ajuda mútua entre llurs mutualistes amb l’ànim de constituir un nexe extraeconòmic, eminentment humà i de caràcter popular.

Junta directiva

Consulti quins són els membres de la nostra Junta Directiva.

Més informació

Estatuts

Consulti els estatuts de la nostra Mutualitat.

Més informació

La seva opinió

Agraïm la seva opinió per millorar els nostres serveis.

Obrir formulari

Sol·licitud d'ingrés

Ens pot fer arribar la seva sol·licitud d'ingrés a la Mutualitat mitjançant el corresponent document PDF de sol·licitud o bé realitzar el tràmit on-line omplint un simple formulari.

Esculli la seva opció:

Mitjançant document

Tràmit on-line

Necessita més informació?

Envieu-nos la seva consulta en qualsevol moment, i el nostre servei d'atenció al client li respondrà el més aviat possible.

info@lagermandat.cat

Pin It on Pinterest

Share This